Mi is ez pontosan?

A SelfieCam egy egyedi tervezésű fotóautomata. Maga a berendezés egy profi fényképezőgépből, műterem minőségű villanóból, nyomtatóból és egy érintőképernyőből áll, melyeket egy beépített számítógép vezérel. A modern technológiát egy kornak megfelelő, dizájnos doboz rejti.

Tervezésekor különösen ügyeltünk arra, hogy a végeredmény egy jó képminőségű fotókat nyomtató berendezés legyen, ahol előzetesen beállítható az is, hogy Wifi vagy 4G hálózaton át a képek digitális verzióit azonnal küldje a megadott e-­mail címre, vagy éppen ossza meg a felhasználó Facebook profilján.

hogyan_mukodik_bg_icon
Hogyan működik?

Akárcsak egy polaroid, a használata pofonegyszerű. Az érintőképernyőn érintsd meg a Start gombot és pózolj, miközben a képernyőn viszont látod magad és barátaidat. Rövid, 3 másodperces visszaszámlálás után aktiválódik a kamera és a villanó hogy megörökítse az adott pillanatot. Ez a folyamat összesen háromszor ismetlődik meg, melynek 3 képkocka lesz az eredménye. A számítógép pillanatok alatt egy fénykép kolázsra alakítja át képeidet, melyet másodpercek alatt
fotó minőségű papírra nyomtat a nyomda.

playbutton


Milyen rendezvényre ajánljuk?

Céges buli, bál, születésnapi parti, lakodalom, osztálytalálkozó vagy gyerekzsúr. Egy-­egy üzlet, vendéglátóhely, sportlétesítmény megnyitó ünnepségére is igénybe vehető.

Bárhová is megy a Selfiecam, menő kiegészítőkkel és egyedi hátterekkel kombinálva garantált a szórakozás! A fotókra rákerülhet a rendezvény megnevezése, vagy céglogója. Ez jelentős marketing és reklámértékkel bír, hiszen egy­egy bulifotó komoly karriert futhat be a közösségi oldalakon történő megosztásokkal, továbbküldésekkel. Magánjellegű eseményeknél a digitális fotók bizalmasan is kezelhetők, melyekhez az előre megbeszéltek szerint jutnak hozzá a vendégek.

Milyen fotókat készít a SelfieCam?

Megnézem

Mik a kiadások?

Az alap bérleti díj 80 eurótól indul. Ennyiért szakemberünk a megadott helyszínre szállítja a SelfieCam­-et, hátteret és a kiegészítő kellékeket. Beüzemeli a gépet és végig a helyszínen marad, hogy a kellékekkel asszisztáljon és felügyelje a rendszer problémamentes működését. A rendezvény vendégei korlátlan menyiségű képet készíthetnek és nyomtathatnak magukról. A bérleti díjon kívül nincs pluszköltség. Hosszabb bérlés esetén kedvezmények és extra szolgáltatások is kérhetők.

megrendelem_bg_icon
Megrendelem!

Ha a SelfieCam elnyerte tetszésedet, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi ívet.

Elérhetőség

e-mail: selfiecamteam@gmail.com
SK: +421 907 395 665
HU: +36 70 535 2366